Nieuws

Een gezond en ontspannen 2018 !

28-12-2017

Ook in 2018 sta ik weer graag voor je klaar!

Lees verder

Nieuwsbrief 30 is verzonden

27-12-2017

Hotstone, een warme aanrader in de winter. Of wil je meer weten over spieren en gewrichten? Zoek je een cadeaubon voor nieuwjaar of Valentijdsdag? Dit alles lees je in Nieuwsbrief 30. Deze is inmiddels verzonden naar mijn cliënten en relaties. Ik heb er al veel mooie reacties op mogen ontvangen. Dank daarvoor! Veel leesplezier en graag tot ziens!

Lees verder

Exclusieve korting voor NFN leden

30-11-2016

Ook in 2018 krijgen NFN leden een exclusieve korting op de massages van 100 en 120 minuten in mijn praktijk. Bij de eerste keer krijg je een korting van 20% op genoemde behandelingen, daarna altijd een korting van 10% op deze massages. Deze korting geldt niet voor andere massages, behandelingen of producten. Alleen op vertoon van een geldige NFN-pas. Graag tot ziens!

Lees verder

Hypnomassage

28-11-2015

Hypnomassage is niets engs of zweverigs. Bij de buikmassages en gezichtsmassages kan ik je d.m.v. hypnomassage in een extra diepe ontspanning brengen. Je houdt altijd de controle over jezelf en er gebeurd niets anders dan de gebruikelijke massage, alleen dan in een diepere bewuste ontspanning. Juist voor diegenen die moeite hebben met loslaten is dit een mooie ervaring!

Lees verder

Nieuwste loungemuziek van Ibiza

01-06-2014

Relaxen, chillen en loungen staan synoniem voor de vakanties op Ibiza. In de zomer is het (gedeeltelijk) een feesteiland, maar in het voor- en najaar  vind je er de gemoedelijke rust, die de authentieke sfeer van het eiland zo kenmerkt. 

Ook de nieuwste loungemuziek vind je natuurlijk ieder jaar op Ibiza. Tijdens mijn vakantie is het ieder jaar weer even zoeken op de bekende plaatsen naar de muziek die past in mijn praktijk en past bij mijn cliënten. Het is een leuke zoektocht, en ik kom ieder jaar wel weer met iets passends naar huis. Sommige cliënten vragen er al naar! (maar je dat wilt, mag je ook altijd zelf je favoriete muziek meenemen).

Lees verder

Nieuw: Sensitieve Massage 80 en 100 minuten

01-12-2013

Tijdens een sensitieve massage staat het huidcontact centraal. Zachte aanrakingen met bv mijn vingertoppen vanuit je tenen en je vingers naar het centrale deel van de rug of buik zorgen voor een diepe ontspanning. Speciaal op de plaatsen waar de zenuwuiteinden dicht onder de huidoppervlakte liggen zorg ik met speciale technieken voor een extra huidsensatie. De prikkelingen die dit in het lichaam teweegbrengt zorgen voor een temperatuursstijging van het lichaam en geven je een aangenaam en vertrouwd gevoel. De strijkingen (effleurages) zijn soms afwisselend iets harder, maar over het algemeen langzaam en zacht. Tijdens deze behandeling lig je bloot op mijn verwarmde massagetafel. Juist voor mensen die stressgevoelig zijn of zich slecht kunnen ontspannen is dit een unieke manier om tot rust te komen.

 

Lees verder

Nieuw: Moxalampen bij ernstige spierblessures en spit

01-12-2013

Bij ernstige spierblessures en bv een spitaanval, gebruik ik ná een opbouwende, intensieve massage met een speciale indringende  olie, de Moxalampen. De warmte die deze lampen afgeven, dringt nog dieper in het spiervezel door, waardoor de doorbloeding van de spieren optimaal op gang komt. De warmte is intenser dan die van infrarood. Hierdoor kunnen de spieren hun afvalstoffen sneller kwijt. Indien behandeling met de Moxalampen nodig is / gewenst is zet ik die tijdens de massage al aan, om voor te verwarmen. Behandeling met de moxalampen duurt zo'n 20 minuten langer, bovenop de  massagebehandeling. De behandeling met de Moxalampen kost  E10,00 extra. 

Lees verder

Geconcentreerde Geitenboterlotion, verrijkt met Aloë vera

30-11-2013

Nu exclusief in mijn praktijk verkrijgbaar: Geconcentreerde Geitenboterlotion van Kührland, verrijkt met extracten van de Aloë Veraplant. Het beste van 2 producten, nu in één pot! Superverzorgend en voedend, speciaal voor de droge en gevoelige huid, ook tegen kloofjes. Pot á 100 ml voor E15,00. Ook leuk om cadeau te geven! Ik geef je dit dan  in een feestelijke geschenkverpakking mee naar huis.

Lees verder

Nieuwe voorraad Geitenboterlotion is binnen!

28-09-2013

Nieuwe voorraad Geitenboterlotion is binnen. Dé perfecte huidverzorging gedurende het hele jaar!  Ook geschikt als huidverzorging na een zonnebad.  Een rijke, voedende lotion tegen een droge huid en kloofjes. Geschikt voor het hele lichaam. Tip: neem mee op vakantie: je voeten zullen je na al die stranddagen op blote voeten en slippers dankbaar zijn! Ook geschikt om cadeau te geven. ;-)

 

Lees verder

Nieuw: F.I.T. Sportbalsem

22-09-2013

Vanaf heden in mijn praktijk: F.I.T. (Fast Injury Treatment) Sportbalsem. Deze massagegel is eerst even koud op de huid en wordt daarna zeer warm. Dringt diep door in de huid en het spierweefsel. Deze gel bevorderd de bloedopname van de spieren, waardoor deze beter en sneller hun afvalstoffen kunnen afvoeren. Zeer geschikt voor acute spierpijn en rugpijn zoals b.v. spit. Ook voor thuisgebruik. Tube á 100ml voor E18,00

Lees verder

Nieuw: Free Hands Massage

15-08-2013

Deze techniek komt uit Amerika (Hawaïï) en is pas bekend in Nederland. Ik heb als een van de eersten in Nederland deze opleiding gevolgd en het certificaat behaald. Tijdens deze behandeling masseer ik je met mijn bovenarmen, ellebogen,  onderarmen en polsgewrichten. En op je uitademing kan ik net nog even dieper inzetten. Hierdoor ervaar je een compleet gevoel omdat ik je masseer over de volledige breedte en lengte van je spieren. Ik duw de spieren a.h.w.  over de scharnierplaatsen (rug->billen en bovenbenen->billen) in het lichaam heen. Ik rek je spieren hierdoor maximaal uit. Middels deze techniek krijg je een stevige massage zonder dat deze pijnlijk is. Mijn handen gebruik ik in wat mindere mate.  Voor mij heerlijk om te geven, en voor jou fantastisch om te mogen ontvangen! Deze massage onderga je over je hele lichaam en geheel ontkleed. Ik masseer je met ontbloot bovenlichaam omdat ik mijn volledige armen met iets olie gebruik. (door deze massagevorm is er meer lichaamscontact en een T-shirt is dan storend voor beide partijen) Afsluitend een intense rugstretching! De reacties zijn overweldigend, zoals; "een totale beleving!" en; "een complete ervaring!"  Kijk maar in mijn gastenboek!

Lees verder

Ibiza Lounge

16-05-2013

Ik heb de nieuwste Ibiza Lounge weer meegenomen! Laat je ontspannen masseren op de laatste loungemuziek van Ibiza. Als het weer hier nog niet meewerkt, kom je met deze muziek wel in andere sferen.

Lees verder

Nieuw: Warmwaterkussenmassage

30-03-2013

Niet voor iedereen is de buikligpositie ideaal. Voor zwangere vrouwen heb ik een zijligkussen in mijn Praktijk waardoor ik vanuit de stabiele zijligging toch een goede en ontspannende rugmassage kan geven. Een nieuwe ontwikkeling is echter een massage vanuit de rugligpositie op een warmwaterkussen. Dit kussen is ong. een meter lang en ondersteund de bekkenrand, rug, nek en schouders.  Dit kussen wordt verwarmt tot ong. 40C. Hierdoor ontspannen de spieren zich als vanzelf en met de onderarmtechnieken masseer ik je tussen het kussen en je rug door. Ik gebruik daarom wat meer olie dan gebruikelijk.  Hierdoor kun je gewoon op je rug blijven liggen, terwijl ik je rug onder handen neem. Een extra mooie aanvulling zijn de synchroon technieken waarmee ik de rug en de buik tegelijkertijd masseer en zo ook de nek / schouders en de voorkant van het lichaam. Ook de benen komen hierbij aan bod. Voor iedereen die om welke reden dan ook niet goed op de buik kan liggen.  Een superontspannende ervaring van 60 minuten!

Lees verder

Nieuw: Duomassage (Partnermassage)140 minuten (4-handen)

16-01-2013

Ik krijg regelmatig de vraag naar duomassages. Mensen die samen tegelijk een massage willen. Ik heb daar in mijn praktijk echter geen mogelijkheid voor omdat ik alleen werk. Ik bied wel een een duomassage aan, waarin ik samen met een van de partners de ene partner masseer, en daarna samen met de andere partner degene die zojuist met mij gemasseerd heeft. Een unieke, leuke, leerzame én ontspannende ervaring. Je krijgt gewoon een vierhandenmassage voor één prijs!

Vooraf nemen we een klein beetje theorie door en het verloop van de massage. (wat en hoe gaan we het doen) Ik leg vooraf en tijdens de massage de technieken en de grepen uit en ik praat / loods  je a.h.w. door de behandeling heen.  We werken synchroon.

Deze partnermassage van het hele lichaam duurt ongeveer 60 minuten, waarna er een kleine pauze is met gelegenheid om wat te drinken, je om te kleden, een handdoekwissel en een evt toiletbezoek. Ook kunnen jullie je ervaringen met elkaar delen.

Hierna is de andere partner aan de beurt. Die mag dan samen met mij gaan doen, wat hij / zij  zojuist heeft ervaren. Ik krijg daar hele mooie reacties op. Dit is een uitje voor allebei! Dit gun  je elkaar! Wat mij betreft zijn alle combinaties (m/m, m/v en v/v) mogelijk. Evt wensen en/of beperkingen kunnen van tevoren overlegd worden. Alles geschiedt met respect en vertrouwen! In overleg uit te breiden in technieken en/of tijd. Deze massage heeft een ontspannend karakter. Leuk en waardevol om deze behandeling via een cadeaubon eens aan elkaar te geven. Draag bij voorkeur comfortabel zittende (sport) kleding die gemakkelijk aan en uit kan en waar je je vrij in kunt bewegen.

Lees verder

Reikibehandeling 25 minuten

18-12-2012

Tijdens een Reiki behandeling geef ik "mijn" energie door aan jou. Je mag hierbij bloot op tafel liggen, of onder een warme handdoek, maar je mag ook in de kleren blijven. Kies dan bij voorkeur voor gemakkelijk zittende (sport) kleding. Deze energetische behandeling gaat door middel van aanraking op de chakrapunten op het lichaam maar ook door strijkingen los van het lichaam. Een mooie en ontspannende ervaring!

Lees verder

Nieuw: Gezichtsmassage voor mannen! 45 minuten

25-09-2012

Een pure ontspanning voor de man! Dmv Drukpunttechnieken uit de Shiatsu in je gezicht en op je hoofdhuid wordt je hoofd letterlijk even leeg gemaakt! Ideaal om stress tegen te gaan.

Lees verder

Klassieke Crèmemassage

13-09-2012

Ipv olie masseer ik je lichaam met Geitenboterlotion van Kührland. Zeer geschikt voor de droge en gevoelige huid. Deze verzorgende crème trekt direct in de huid, ruikt niet en laat geen vlekken achter op kleding of beddengoed. Deze créme is in mijn praktijk ook te koop voor thuisgebruik.

Lees verder

Origineel Cadeau? Geef eens een Massagecadeaubon!

15-06-2012

Kom naar Massagepraktijk Atteveld voor zo'n  ontspannende ervaring! Hiermee hou je je lijf fit en gezond! Deze cadeaubon is niet op naam en geldig tot eind 2014. Maak iemand blij en kies nu voor je partner, een goede vriend of vriendin, broer of zus, vader of moeder, of wie dan ook zo'n persoonlijk en origineel cadeau.  Met dit aanbod geef je nu vanaf  €35,00  iemand een Rug-, nek- en schoudermassage van 30 minuten cadeau! En voor €60,00 een complete massage naar keuze voor het hele lichaam. Als  origineel cadeau voor de komende Feestdagen, een verjaardag, bij een Verhuizing, Huwelijk of Geboorte of zomaar! En denk eens aan Secretaressedag, aan de stressvolle Examentijd, en natuurlijk aan Moederdag en Vaderdag. Kortom: een massage past altijd! Deze bon is feestelijk verpakt en wordt opgestuurd in een neutrale witte enveloppe. Zo blijft het een verrassing.  Je kunt deze bon dagelijks contant betalen en ophalen, of deze kan na een bankbetaling gratis verstuurd worden naar de ontvanger/ster of de gever/geefster van deze bon. Kijk ook bij Prijzenvoor meer informatie.

Lees verder

Nieuw: Oorkaarsenbehandeling

02-06-2012

Deze therapie is al eeuwenlang bij de Indianen bekend, en helpt uitstekend tegen hoofdpijn, voorhoofdsholte-, bijholte- en oorontstekingen, griep, regelmatige verkoudheden en geeft een beter reukvermogen. Soms zijn meerdere behandelingen nodig. Oorkaarsentherapie is reinigend, zorgt voor een betere neusademhaling en is heerlijk ontspannend! Ook bij mensen met ADHD en dyslexie worden goede resultaten gemeld.

De Hopi-Oorkaarsen zijn gemaakt van katoen in bijenwas gedrenkt, met de toevoeging van kruiden als Johanniskruid en Salie. (reinigend en ontspannend)

Deze behandeling begint met een massage van de oren. Net als de voeten en handen vormen de oren een spiegel van uw lichaam. Ik pas dan ook een z.g. oorreflexmassage toe. Uw oren beginnen hierdoor letterlijk te gloeien! Daarna worden de kaarsen van katoen aangestoken en in de gehoorgang gezet. De kaarsen branden in circa 10 minuten op. Na het uitblazen van de kaarsen worden deze opengemaakt om het "afval" uit uw oren te laten zien. Afsluitend een heerlijke gezichtsmassage. Deze behandeling duurt ong 45 minuten en kost E55,00.

Contra-indicaties: koorts, geperforeerd trommelvlies en een oorontsteking op het moment van behandeling. (niet geschikt voor epilepsiepatiënten)

Lees verder

Nieuw: Geitenbotercrème van Kurland (speciaal voor de Psoriasishuid!)

31-05-2012

Deze Geitenbotercrème is vol, rijk en hierdoor speciaal geschikt voor de psoriasishuid. Verminderd de schilfers en de jeuk en werkt stabiliserend! Niet geschikt om mee te masseren, wel als perfecte dagelijkse verzorging van deze moeilijke huid. Verkrijgbaar in potten van 250ml.

Lees verder

Nieuw: Geitenboterlotion van Kurland voor een droge en moeilijke huid!

31-05-2012

Deze rijke, voedende en verzorgende lotion ruikt niet, en trekt direct in de huid en laat geen vlekken achter op kleding of beddengoed. U kunt uw handen, voeten of het hele lichaam dagelijks insmeren voordat u in de kleren gaat en 's avonds voor het naar bed gaan. Uw huid komt in korte tijd in een veel betere conditie en kloofjes verdwijnen! Deze lotion wordt graag gebruikt door mannen en vrouwen met een droge huid, exceem en terugkerende last van kloofjes. Mensen die in de bouw werken (schilders, timmerlieden  en stukadoors) of tuiniers (altijd buiten) hebben hier ook veel profijt bij. Ook voor diegenen die vele malen per dag hun handen moeten wassen is dit produkt een uitkomst! Dit produkt van Kurland is nu  exclusief te koop in potten van 250ml bij Massagepraktijk Atteveld! Ook leuk om cadeau te geven! 

Lees verder

Geslaagd? Diploma behaald? Dat is een massage waard!

30-05-2012

Geslaagd? Diploma behaald? Dat is een massage waard. Een afspraak bij Massagepraktijk Atteveld is snel gemaakt. Of geef een massage cadeaubon.

Lees verder

Nieuw: Massage XXL !

03-10-2011

In navolging van de Hamambehandeling XXL nu ook: Massage XXL. Tijdens deze massage ervaar je maar liefst 100 minuten ontspanning. Steeds vaker hebben we behoefte aan een avondje voor onszelf (qualitytime) met rust, reflexie en ontspanning voor lichaam en geest. Een uitgebreide massage is hier hét antwoord op en geeft een mooie en waardevolle invulling aan deze behoefte. Tijdens deze massage extra aandacht voor handen, voeten en gezicht en/of een lichaamsdeel waaraan je extra aandacht wilt laten besteden, zonder dat dit door de tijd ten koste gaat van het totaal. Jouw ontspanning staat in deze behandeling centraal! Een unieke ervaring!  (ook mogelijk als 120 minuten behandeling)

Lees verder

Nieuw: Gezichtsmassage van 45 minuten

03-10-2011

Zonder dat we ons er bewust van zijn. gebruiken we de hele dag onze gezichtsspieren. Om te lachen gebruiken we 17 spieren, om te fronsen maar liefst 43! En ook praten en eten doen we vaak bijna automatisch. Dus is het logisch om eens aandacht aan je gezicht te geven. Naast dat het gewoon fijn is, is deze behandeling super-ontspannend. Deze behandeling begint met een lichte massage met gebruik van warme kruidenstempels die licht op het gelaat gezet worden.  Hierdoor gaan de energiebanen open (voorhoofd) en gaan de poriën openstaan. Daarna een verfrissend koud compres over het voorhoofd en de ogen en een lichte massage onder de kaaklijn en langs de slapen (met weinig olie) en als afsluiting een ontspannende hoofdhuidmassage. Ook kan deze massage in combinatie met andere massages gegeven worden.

Lees verder

Nieuw: Massage voor kinderen 30 minuten

02-10-2011

Steeds meer wordt ervaren dat massages bij kinderen een positieve invloed hebben. Met name wat drukke kinderen (ADHD) of autistische kinderen zitten na enige tijd veel beter in hun vel en worden aanzienlijk rustiger. In Scandinavië en sinds kort ook hier en daar in Nederland worden in klassen van basisscholen massages door kinderen gegeven wat een goede invloed heeft op de verhoudingen onderling. (minder pestgedrag: iemand die iets bij je doet wat je fijn vindt pest je immers niet!) Er ontstaat op die manier een betere sfeer onderling. Massages zijn geschikt voor kinderen vanaf ong. 10 jaar en duren een half uurtje. (langer is de concentratieboog op die leeftijd nog niet) En kunnen indien gewenst de hele pubertijd door gegeven worden. Juist in die periode kunnen regelmatige massages bijdragen aan een stabiele (re) ontwikkeling van uw kind. Ik verwacht wel dat een van de ouders/verzorgers bij deze behandeling aanwezig is.

Lees verder

Nieuw: Hammam Wellness Treatment XXL!

06-06-2011

Nu in mijn praktijk; een Hammam Wellness Treatment XXL van maar liefst 120 minuten! Ipv water gebruik ik warme en vochtige compressen. Tijdens deze totale lichaamsbehandeling krijg je achtereenvolgens een Total Bodyscrub, een uitgebreide Olijfzeepmassage, een Rasulpakking (kleipakking) op de rug, een warme en royale Hammamoliemassage op het hele lichaam en als laatste een frisse Mintspray op de huid. Als stijlvolle afsluiting: een glas verse Muntthee met Turks Fruit! De ultieme verwenning!!!  (deze luxe behandeling ondergaat u geheel bloot)

Lees verder

Massage dmv Massagekaars

05-06-2011

Tijdens deze 80 minuten massage word je gemasseerd met warme olie van de massagekaars! Deze wordt 10 minuten voor de massage aangestoken en daarna in jouw aanwezigheid uitgeblazen. Zo gauw deze verwarmde was van de kaars je huid raakt, verandert deze in een krachtige olie. De kaars "Spring Dew" voor de vrouwen bevat olie uit Kamille, Bergamot en Jasmijn en heeft hierdoor een heerlijk aroma. Deze olie trekt tijdens de massage in de huid en voelt na afloop niet plakkerig aan. Met deze warme olie wordt het hele lichaam gemasseerd. Ook verkrijgbaar met een specifieke krachtige mannengeur "MetroHomme" bestaande uit Artémésia, Zwarte Peper, Sandelhout, Jeneverbes en Styrax.(muskus)

Lees verder

Nieuw: Special Men's Treatment 80 minuten

24-05-2011

Speciaal en alleen voor mannen: een complete lichaams-massage met een diep doordringende   warme olie op basis van Sandelhout of Ceder Atlas aangevuld met een rijke olie van het seizoen. Ook als XXL van 100 minuten te boeken! Kijk bij activiteiten voor meer informatie.

Lees verder

Nieuw: Stoelmassage

02-04-2011

Deze massagevorm vindt plaats op een speciale stoel, waarop je deels zit en leunt. Ik masseer je over je kleding heen en zonder olie. Door drukpuntmassages, strijkingen, rekkingen en knedingen worden je spieren geactiveerd en pijnpunten en belemmeringen onder handen genomen. Na 20 minuten voel je je een ander mens. Voor mensen met weinig tijd en die toch een optimaal effect wensen, is dit een prima alternatief. Uitstekend geschikt als  bedrijfsactiviteit op locatie. Een regelmatige (stoel) massage werkt zeer preventief en verlaagd het ziekteverzuim! Tot maximaal 40 personen per dag, onderverdeeld in verschillende sessies mogelijk.  Kijk in mijn gastenboek voor de enthousiaste reacties...

Lees verder

Nieuw: Sabaaydimassage (Thaise Kruidenstempelmassage)

01-12-2010

Met warme kruidenstempels activeer en stimuleer ik je drukpunten (Chakra's) en je energiebanen. Dit geeft je letterlijk weer nieuwe energie! Ik rond deze behandeling af d.m.v. een zachte massage met warme Rijstolie met extracten van Patchouli en Lemongrass. Hiermee worden je rug, billen, hoofdhuid, gezicht, buik en benen/voeten langzaam en zacht gemasseerd.

Lees verder

Nieuw; Hotstonemassage

01-12-2010

Hotstone is een massage d.m.v. verwarmde stenen, waarvan de warmte diep in het lichaam doordringt. De lavastenen zijn van vulkanische oorsprong en bevatten een hoog ijzergehalte. Het is hierdoor dat deze stenen de warmte goed opnemen, vasthouden en langzaam afgeven. Allereerst masseer ik je huid en je spieren los door een lichte oliemassage. Hierdoor komt de huiddoorbloeding op gang en gaan de poriën openstaan. Daarna strijk ik de warme stenen in de lengterichting van je spieren. Tenslotte laat ik de wat zwaardere stenen op je Chakrapunten van het lichaam op een handdoek liggen. Hierdoor kan de warmte optimaal bij je binnenkomen!

Lees verder

Het is Winter! Gun je lijf de warmte!

13-11-2010

In de winter hebben onze spieren het zwaarder te verduren. Kou en vocht vormen een aanslag op onze huid en spieren. Zorg altijd voor een extra laagje dunne kleding onder een dikke trui of overhemd. Draag altijd een hemd of t-shirt in de broek.en vermijd tocht op een natte rug! Juist in de winter is het tijd voor een schone huid dmv scrubben, een rasulpakking of een uitgebreide Hamambehandeling. Je lichaam kan dan beter zweten en zijn afvalstoffen kwijtraken! Ik gebruik nu iets zwaardere geuren als kruidnagel en sinaasappel of anijs. Geschikt voor Sport- en Ontspanningsmassages. Daarnaast kom je tijdens een massage totaal tot rust. 

Een regelmatige massage verhoogt je weerstand en werkt nog dagenlang door. Goed voor je lijf en je humeur!

Lees verder

Nog meer keuze uit vele soorten massageolie

12-10-2010

In het assortiment van Massagepraktijk Atteveld:

Als basis gebruik ik altijd de massageolie van Perskindol (niet goedkoop, maar de beste in zijn soort!) Deze olie is neutraal en geeft voldoende grip op de huid bij alle soorten massages.

Daarnaast bied ik in ieder jaargetijde een seizoensgebonden actuele geurcombinatie. Ieder seizoen een passende geur op je huid!  De Geurcombinaties zijn van Chi op basis van Ceder Atlas en/of Sandelhout. Een fris/kruidige olie die niet vet aanvoelt en diep in de huid doordringt.

Ook beschikbaar: .

Massageolie van Aldo Vandini met Mandarijn; met Grapefruit-Mint

Massageolie van Tangga Fu Shen Yu

Massageolie op basis van Sesamolie van Chi (zeer geschikt voor mensen met botontkalking of Arthrose)

Massageolie Berken-cellulitus-olie van Weleda. Verstevigt het bindweefsel en maakt de huid glad.

Of kies voor een Aromamassage zelf uit een van de 20 geuren van Chi, die ik standaard op voorraad heb. Je kunt je voorkeur voor de behandeling aangeven en op proef even ruiken. Vraag er gerust naar!

Lees verder

Altijd gratis kennismakingsgesprek zonder verplichtingen!

03-10-2010

Voor sommige mensen kan de eerste massage een drempel vormen. Wie is de masseur? Hoe staat hij in zijn werk? Wat gaat hij doen en/of kan hij iets doen aan mijn klachten? Om hieraan tegemoet te komen kun je op afspraak een eerste gratis kennismakingsgesprek krijgen, zonder enige verplichting. Hierin kun je uitleggen wat je van mij verwacht, of wat je klachten zijn. Ik krijg dan de kans om mijzelf aan je voor te stellen, iets te vertellen over mijn achtergrond, de verschillende sport- en ontspanningsmassages die ik je kan bieden en wat ik voor je kan betekenen.  Ook een evt behandelplan kan dan in overleg gemaakt worden. Je kunt direct een afspraak maken, maar dit hoeft niet;  je bent tot niets verplicht! Hiermee wordt de drempel een stuk lager en wie weet,  behoor je straks tot de grote groep mensen die na afloop zegt:  als ik geweten had dat een massage zó goed zou voelen, had ik het veel eerder gedaan! Kijk maar in mijn gastenboek naar ervaringen van diegenen die eerder bij mij zijn geweest!

Lees verder

Nieuw; Superzachte en lichte Optidee handdoeken en tafeldekens

01-10-2010

In mijn Praktijk gebruik ik de luxe handdoeken en tafeldekens van het merk  "Optidee", en ik heb al vele enthousiaste reacties mogen ontvangen. Een forse investering, maar kwaliteit is mijn onderscheid, zowel in producten, materialen als behandelingen.

Dit merk is uniek door zijn vederlichte structuur waardoor de handdoek niet als een zware deken op je ligt. De handdoeken en tafeldekens van microvezel voelen erg zacht en comfortabel aan, terwijl ze de warmte die tijdens de massage ontstaat zeer goed vasthouden. Dit materiaal voelt bij transpiratie nooit klam aan, omdat deze vezel het vocht direct absorbeert. Massagepraktijk Atteveld is als een van de eerste professionele bedrijven in Nederland  overgeschakeld op deze nieuwe handdoeken en tafeldekens van microvezel. Als je dit comfortabele gevoel eenmaal hebt ervaren wil je dit thuis ook! Ik heb altijd een informatiefolder voor je klaarliggen, die je vrijblijvend en zonder enige verplichting mee mag nemen!

Lees verder

Groeipijn? Massage helpt!!

12-05-2010

Pubers kunnen in korte tijd vele centimeters groeien. De botten van armen en benen groeien sneller dan de omliggende spieren. Deze groei kan plotseling in een aantal weken of een paar maanden plaatsvinden. Dit veroorzaakt vooral  's nachts heftige pijnen. Overdag valt de pijn grotendeels weg door de normale bewegingen en de dagelijkse activiteiten. Door de spieren regelmatig te masseren en ze daarna in ontspanning te rekken en te strekken worden ze langer en sterker en heb je minder pijn. Zo halen ze de 'groei-achterstand'  ten opzichte van de botten sneller in. Door massage kan ook  rugpijn (houding!)  aanzienlijk minder worden. Kijk bij Activiteiten voor meer informatie!

Lees verder

Nieuw: Oosterse rug-nek-schoudermassage

14-03-2010

Nu ook mogelijk: Oosterse rug-nek-schoudermassage. Deze zorgt voor een heerlijke ontspanning van spieren en gewrichten. Kijk bij activiteiten voor meer informatie.

Lees verder

Aroma Massage

03-03-2010

Door middel van een verzorgende olie met extracten van bv Citrus, Kaneel, Johannisolie of Lavendel kan ik je huid net die extra ervaring geven. (op basis van beschikbaarheid) Bv; Aromamix met oa; Sinaasappel, Gember en Mint. Of maak zelf een keuze uit een van de 20 geuren van Chi, die ik standaard op voorraad heb.

Lees verder

Deep Tissue Massage

08-12-2009

Een diepwerkende massage die extra goed op de spieren en het onderliggende weefsel inwerkt. Zorgt voor een totale ontspanning.

Lees verder

Dorntherapie

15-06-2009

Ik ben gecertificeerd Dorntherapeut. Kijk bij Activiteiten voor een uitleg van deze therapie en wat deze voor jou kan betekenen.

Lees verder

Breussmassage

12-06-2009

Breussmassage: een hele zachte massage van de wervelkolom met speciale St. Janskruidolie / Druivenpitolie. Wordt aansluitend gegeven na de Dorntherapie. Meer uitleg hierover kun je lezen bij: Activiteiten.

Lees verder

NFN leden: 10% korting op diverse massages!

09-05-2009

NFN leden krijgen 10% korting op alle Massages van 80 / 100 en 120 minuten. (met uitzondering van de Hamambehandelingen en de verkoopproducten) De korting geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen.

Deze korting geldt ook als je als NFN-lid een massagebon cadeau wilt doen aan iemand in je eigen omgeving. (deze hoeft geen NFN-lid te zijn)

Deze korting geldt alleen op vertoon van een geldige NFN-pas 2013 / 2014 en is persoonsgebonden. Het lidmaatschap van de NFN is nu ook zichtbaar als App op je IPhone te downloaden. Hierdoor hoef je je lidmaatschapskaart niet meer mee te nemen.

Lees verder