Gastenboek

Joke Bloks schreef op 06-01-2016:

Vanmorgen eerste massage afspraak bij Joost gehad.Ik had voor de diep tissu massage gekozen,ik kan zeggen het was geweldig.Ga dit zeker vaker doen.Joost nogmaals bedankt voelde super goed

Kayro schreef op 29-12-2015:

gisteren een geweldige massage gehad. zelf heb ik het als erg prettig ervaren in een vertrouwelijke ruimte. je bent even helemaal weg en komt langzaam tot rust, ook interessant dat je terwijl je aan het masseren was er bij vertelde wat je precies aan het doen was en waarom, iemand die weet waar hij het over heeft. Joost, nogmaals bedankt!

Jeanne schreef op 22-12-2015:

Mijn beslissing dit jaar om naar Joost te gaan, was een hele goede! Ik heb geen last meer van mijn rug, nek en schouders. De tiltechnieken die ik van Joost geleerd heb, geef ik nu ook door aan mijn stagiaires. Met dank natuurlijk! Ik kom volgend jaar weer graag met regelmaat bij je terug!

Roland schreef op 02-12-2015:

Ik heb nu eindelijk iemand gevonden die weet waar hij het over heeft, en weet wat hij doet. Ik sla de fysio voortaan wel over! Supermassage!!!

marco bruntink schreef op 22-11-2015:

hoi Joost het is een eindje rijden , maar dit was het zeker waard. De deep tissue massage was heerlijk , stevig maar toch ontspannend, ben nu weer lekker soepel en relax. Zeker een aanrader

Sjoerd schreef op 29-09-2015:

Hoi Joost, ik heb vorige week een fantastische Deep Tissue Massage van je ontvangen in Sanadome.Helaas wonen wij te ver weg om regelmatig te komen, maar de volgende keer vraag ik bij de reservering zeker naar jou! Veel succes ook in je eigen praktijk! Hartelijke groet! Sjoerd

Nino schreef op 25-09-2015:

Een hele dag uitgetrokken om massage technieken aangeleerd te krijgen. Eerst een full body massage gekregen vervolgens deze technieken toegepast op Joost. Was ook heel fijn samen werken met je Joost. SUPER leerzaam en een ervaring die ik niet snel zal vergeten! Heb me dagen erna nog heel ontspannen energiek gevoeld. Ben dit zeker van plan toe te passen in mijn werkveld in de toekomst. Ik kijk uit naar onze volgende afspraak en natuurlijk de groetjes!

Hyacintha schreef op 10-09-2015:

Ontzettend genoten van mijn ontspanningsmassage van 80 minuten. Als secretaresse bij een bekende gloeilampenfabriek in Eindhoven heb ik een zittend beroep en breng ik vele uurtjes achter mijn PC door. Joost heeft mijn rug heerlijk gemasseerd en losgemaakt wat er verder nog vast zat. Een weldaad om te ondergaan en een leuk origineel cadeau om aan een ander te geven. DOEN!!!

Rob schreef op 25-08-2015:

Ik heb vorige week genoten van een 2 uurs massage bij Joost. Ik ben een echte "stresskip", maar door een ontspannen TaiChi oefening vooraf samen met Joost voelde ik me direct op mijn gemak en kon ik mij totaal openstellen voor de massage. Ik kende Joost niet, maar tijdens en na de massage voelde het alsof ik hem al langer kende. Joost heeft mij geleerd mezelf te kunnen ontspannen en heeft mij wat tips meegegeven voor thuis om dat gevoel wat langer vast te houden en bij mezelf af en toe op te roepen. Ik moest nog een uurtje naar huis rijden maar ik heb het er graag voor over. Joost: heel erg bedankt en tot gauw!

Jean-Louis schreef op 10-08-2015:

Als cadeau een massage-bon gekregen van mijn vriendin. Nu werd ik regelmatig gemaseerd als ik naar de sauna ga en daar heb ik een heel geode masseur maar Joost overtrof alle verwachtingen. Het was heerlijk Joost, bedankt en tot de volgende in Oktober :-)

Marcel schreef op 21-07-2015:

Dit was genieten met een grote G ! En dat bijna om de hoek! Ik ben blij dat ik de stap naar massage heb durven nemen. De angst was nergens voor nodig. Ik kom zeker terug! Thanx!

J. schreef op 20-07-2015:

vorige week een massage mogen ontvangen van Joost. Normaal gesproken kan ik niet zo makkelijk stil liggen, maar dit is voor het eerst geweest dat ik me zo kon ontspannen. Zeker een aanrader!!

Ria van der Lee schreef op 15-07-2015:

Vanmorgen een heerlijke massage van Joost mogen ontvangen. Ik werd super relaxt door de massage en dutte af en toe zelfs een beetje weg. Ik kan een massage van Joost echt aanbevelen!

Josette schreef op 05-05-2015:

Korte tijd geleden heb ik mezelf een hammambehandeling bij Joost kado gedaan en het was een openbaring. De combinatie van scrub, zeep en massage maakte dat ik me volledig kon ontspannen. Ik geniet er nog van en kom zeker terug. Niet aarzelen, doen!!

Michelle Thijssen schreef op 23-04-2015:

Afgelopen dinsdag heb ik een training ontspanningsmassage gehad bij Joost. Hij heeft mij (en mijn moeder als proefpersoon) hartelijk ontvangen en alles met veel enthousiasme uitgelegd. Ik ben hem ontzettend dankbaar. Ik kom zeker nog eens terug voor mezelf!

Tim schreef op 22-04-2015:

Afgelopen zaterdag werd ik door Joost gemasseerd. Door de ontspannen sfeer voelde ik me meteen op mijn gemak. Tijdens de Deep Tissue massage legde Joost duidelijk wat hij deed en waarom hij dat deed. Ik heb de massage als zeer prettig ervaren en voelde me weer als herboren . Ik zou Joost ook zeker aanraden aan vrienden , familie en kennissen.

Roy schreef op 13-04-2015:

Wat een fijne massage: stevig, maar zeker niet pijnlijk. Je voelt je eigen lichaam weer. Ook ben ik van mijn spierpijn af. Die tube F.I.T. Sportbalsem kan ik thuis voor en na de trainingen gebruiken. Merci en graag tot ziens!

Ad schreef op 09-03-2015:

Gedurende een gezellige familieborrel, kwam bij de dames in de familie het gespreksonderwerp op ‘massage’ terecht. “Wat zou het toch fijn zijn als je een masseur aan huis zou kunnen laten komen, zodat je na de behandeling zo je bed in kunt rollen en niet eerst nog moet reizen”. Vervolgens werden de eisen verder aangescherpt, het moest wel een mannelijke masseur zijn, eentje die van stevig aanpakken weet, geen slap geaai maar iemand die van wanten weet flink de spieren onder handen nemen waar het nodig is. Iemand met kennis van zaken….. en zo ging het nog even door, je kunt natuurlijk niet alles op een site zetten :-). Als vaste klant van Joost was voor mij de link zo gelegd, er zijn vele goede masseurs in en om Eindhoven maar er zijn ook betere. En als er iemand vakkundig te werk gaat is het wel Joost Atteveld, dat zal menig klant van Joost beamen. In eerste instantie met Joost contact opgenomen om eens te informeren wat de mogelijkheden waren. Joost sprong er direct enthousiast op in, ik had ook niet anders verwacht. Het enige obstakel was zoals bekend zijn agenda… vol voller het volst. Maar flexibel als Joost is werd er voor 6 maart een afspraak aan huis gemaakt, voor 3 nek-schouder-rug massages ( werden er uiteindelijk 4) voor de dames en een mixmassage voor mijzelf. En zo stond afgelopen vrijdag Joost vol enthousiasme, met olie en zijn gouden handen aan de deur. Na een eerste inspectie van de tot massageruimte ingerichte kamer en een korte afstemming vooraf kon het 'feest' beginnen. Het was een komen en gaan van dames, waarbij ervaringen onder het genot van een hapje en een drankje werden uitgewisseld. Na de eerste 2 massages was het duidelijk hierop moest een vervolg komen niet zo zeer iedere maand maar eens in de 6 weken zou fijn zijn, met de opmerking dat een 30 minuten massage meer als de helft tekort is. Voor de zekerheid heeft Joost vast een hele dag en avond in zijn agenda gereserveerd… vervolg komt er zeker, mogelijk in de vorm van een familiedag. Oh en voor de lezers… met het oog op het steeds voller wordende agenda van Joost, adviseren wij dit zeer geslaagde familie experiment zeker niet na te doen :-) Joost namens mezelf maar zeker namens de dames nogmaals bedankt!

Hans schreef op 06-03-2015:

Ik heb vaker een massage gehad, maar Joost maakt echt het verschil. Vol aandacht en passie is hij anderhalf uur met je bezig. Mijn hele lichaam werd van top tot teen onder handen genomen. Zijn technieken zijn vol en stevig zonder pijnlijk te zijn. Je hebt geen idee van tijd! Ik maak gauw een nieuwe afspraak!

Frank schreef op 08-01-2015:

Ik heb al veel massages gehad, maar dit was in één woord: geweldig! Perfecte technieken en de juiste manier van aanraken maakte deze massage tot een ware belevenis. Ik leer mijn lichaam weer kennen. Elke spier en vezel in je lijf voel je weer. Je hebt op de warme massagetafel inderdaad geen idee van tijd meer. Ik kan het echt iedereen aanbevelen! Zeker tot gauw!

Mohamed schreef op 20-12-2014:

Jarenlang chauffeur geweest voor iemand die maandelijks genoot van de massages van Joost. Afgelopen week maar eens zelf deze massage ervaren. En ook begrepen waarom deze persoon destijds zoveel kilometers aflegde hiervoor. Top!

Barry Jansen schreef op 03-11-2014:

Joost geeft me al geruime tijd sport massage. Ik kan me alleen maar aansluiten bij alle positieve reacties in dit gastenboek. Ik kan dit werkelijk iedereen aanraden. Je komt na elke massage als herboren terug op aarde. Op gebied van massage is Joost mijn held!

Stefan schreef op 22-10-2014:

Bedankt voor de heerlijke ervaring. Ik had nog nooit een massage gehad, en vond het best wel eng. Maar dat was voor niets! Niet gedacht dat ik zo goed kon ontspannen, dankzij jou. Ik kom gauw weer. Nogmaals bedankt!

Joey schreef op 24-09-2014:

Mán, wat een massage! Totale ontspanning en mijn hele lijf tintelt nog na in elke vezel! Alle spanning is weg. Superbedankt!

Sevrin (13) schreef op 07-09-2014:

Ik ga nu al een jaar naar Joost Atteveld en het is geweldig. Hij kan fantastisch masseren en als extraatje kan hij ook héél goed luisteren en uitleggen/praten. Daarom kom ik altijd heel ontspannen thuis en heb ik veel minder hoofdpijn dan vroeger. Héél erg bedankt Joost!!! Je bent voorlopig nog niet van me af.

Rick schreef op 26-08-2014:

Ben je op zoek naar een professionele massage, ga dan naar Joost! Hij neemt de tijd en aandacht voor en weet precies waar die mee bezig is. Een aanrader voor iedereen. Bedankt Joost!

Loes Stoop schreef op 21-07-2014:

Joost heeft een vaste klant die hij altijd masseerde op de massagetafel. Deze klant ging achteruit waardoor zij rolstoelafhankelijk werd en het niet meer mogelijk was om behandeld te worden op de massagetafel. Joost heeft speciaal voor deze klant zijn massage aangepast om deze klant in haar rolstoel te kunnen masseren. De klant vind het heerlijk dat ze nog steeds door Joost gemasseerd kan worden en zij knapt er zienderogen van op!

Robert schreef op 19-07-2014:

Fantastische ervaring. Rug zat op verschillende delen muurvast, schouders op slot. Al eerder van alles geprobeerd maar niets hielp. Joost heeft het helemaal los gekregen. Zeker aanrader

Jos uit Heiloo schreef op 04-06-2014:

Joost, verschrikkelijk bedankt voor de Doorn-Methode behandeling die je mij heb gegeven in Nijmegen. Het is jammer dat je zover weg zit met de praktijk !!! Nogmaals bedankt voor je spontane behandeling.

Ignatius Jeroe schreef op 12-05-2014:

Als masseur kom ik regelmatig met andere masseurs in contact. Joost kent zijn vak goed. Dat zie je terug in zijn professionaliteit, persoonlijke aandacht en deskundigheid. Van de massagebehandeling heb ik uitermate genoten. De grepen waren hemels! Naast een degelijke massage, was het een leerzame ervaring. Een aanrader voor een ieder die op zoek is naar een massage van de bovenste plank. Zij het voor een ontspanningsmassage, sportmassage of andere massagevormen.

Rogier schreef op 04-04-2014:

Omdat Massage ook mijn beroep is, ben ik erg kritisch en laat zeker niet iedereen aan mijn lijf. Joost zeker wel. Vakman die zijn vak verstaat en weet waar hij mee bezig is. heerlijke massage, stevigheid maar tegelijk ook rust en zachtheid. Hij heeft een mooie mix van verschillende technieken die hij integreert tot een mooi vloeiend geheel, met passie geven. Een aanrader.

jose schreef op 31-03-2014:

Een ontspanningsmassage: Een byzonder aangename ervaring, zeker ook door de verwarmde tafel. Eenmaal weer buiten voelde mijn lijf ruimer, lichter, luchtiger en tegelijkertijd steviger op de grond. De dag erna was ik erg moe. de 2e dag manifesteerde zich eigenlijk pas werkelijk het dieperliggende effect en duurt nog voort. Een gevoel van ontspanning wat zich niet alleen binnen het fysieke systeem manifesteert. Ik werd me bewuster van de plekken waar je spanning vastzet. Een stevige, professionele hand, een integere benadering, een vertrouwenswekkende sfeer. Een zachte prijs. Wat wil je nog meer? Ik kan/zal het iedereen aanbevelen. Met dank Joost!

Linda schreef op 31-03-2014:

De nek-schouder-rug massage is echt een cadeautje voor jezelf! Alles voelt daarna zoveel beter en meer ontspannen. De ruimte, de kleuren, de muziek, de persoonlijkheid en werkwijze van Joost: het hele plaatje klopt gewoon. Heerlijk!

Hugo schreef op 11-02-2014:

Voor een anderhalf uur durende massage heb je een bepaalde verwachting. De massage van Joost Atteveld sprong daar ver bovenuit! Maak zeker nog een afspraak en raad het iedereen aan!

Koen Koperberg schreef op 09-02-2014:

De eerste keer een cadeaubon gekregen voor een massage. Een compleet nieuwe ervaring. Heerlijk ontspannen en heb er een lange tijd profijt van gehad. Daarna zonder lang na te denken een tweede afspraak gemaakt. Ook deze keer was het weer super. Dat wordt waarschijnlijk 1 keer in de maand afreizen naar Asten,een klein stukje rijden, maar het is het dubbel en dwars waard! Echt een enorme aanrader voor iedereen!

Martijn schreef op 04-01-2014:

Na 13 ton tegels te hebben versjouwd was mijn lichaam als het ware in opstand gekomen. Na een heerlijke lange massage (voor je het weet ben je anderhalf uur verder) heerlijk geslapen en lekker fris weer op. Ik ben er nog 2 dagen ontspannen door geweest. Ik merkte niets meer van mijn verstijfde spieren. Dit is zeker een aanrader voor iedereen die van ontspanning houd.

Jordi Braam schreef op 21-12-2013:

Als profvoetballer eens een uitstapje gemaakt om niet alleen mijn benen los te maken maar mijn hele lichaam! Ik heb een afspraak gemaakt bij Joost Atteveld en ik was als herboren! Ik stapte heerlijk mijn auto in, en de volgende ochtend op het voetbalveld voelde ik mezelf 10 kg lichter! Een aanrader voor elke sporter... Dankjewel!!!

Jacques schreef:
2013-11-19
Afgelopen vrijdag een heerlijke deep-tissue massage van Joost gekregen. Ik voelde de (na)werking van de massage nog enkele dagen. Heerlijk!

Trees schreef:
2013-11-16
Heerlijk als je zonder hoofdpijn door het leven kunt gaan. En ik slaap ook beter. Dankzij de heerlijke massage.

Ingrid schreef:
2013-11-01
Super bedankt voor de massage, de pijn in mijn rug/nek zijn verdwenen en gelukkig ook mijn hoofdpijn klachten! Ik slaap sindsdien als een roos! Tot de volgende keer!

Chris schreef:
2013-10-13
De behandeling bij Joost heb ik als heel bijzonder ervaren. De nek en schouderklachten waar ik al lange tijd mee te kampen had zijn verholpen! Ik voel me energiek en voel een betere doorbloeding zelfs. Dit is wat ik nodig heb en ga dit met regelmaat herhalen bij Joost! Dank je wel en tot gauw!

Rogier schreef:
2013-10-13
Hoi Joost, Voorafgaand aan de massage gisteren vroeg jij mij of ik al eens een massage had gehad. Mijn antwoord op jouw vraag was "Ja".Na de massage kan ik niet anders dan mijn antwoord bijstellen naar "Nee" Dit heb ik nog nooit eerder meegemaakt...Dit is pas een échte massagebehandeling!De intake vooraf, om de behandeling nog persoonlijker te maken, de duidelijke informatie,de rust en bovenal de professionele toepassing van de massagetechniek. Jouw behandeling heeft mij 'mijn lichaam teruggegeven..' Ik heb sinds tijden geen last meer van mijn rug en zelfs nu, na een dag, voelt alles nog super ontspannen... Meerderen schreven in dit gastenboek "Eens naar Joost, altijd naar Joost" nou, ik sluit me er bij aan.. Mede voor de behandeling rij ik graag met regelmaat van Apeldoorn naar Asten!! Tot gauw!!

Jeroen schreef:
2013-09-26
Beste Joost, bedankt voor de (zoals het nu een dag later nog aanvoelt) super massage gisteren. Heb minder last van mijn nek en sinds lange tijd heb ik weer eens heerlijk geslapen. Deze morgen opgestaan zonder hoofdpijn en heb "nog" geen last van mijn nek. Super! Tot over 2 weken. Groet Jeroen

Laura schreef:
2013-08-25
Hoi Joost, ik heb vanmorgen weer heerlijk van je massage genoten en ik ben weer totaly relaxed! Je hebt een prachtige praktijk waar ik zeker nóg eens naar toe kom. Qua aanbod massages: de keuze is reuze en ze lijken me allemaal wel erg lekker. Graag tot gauw!

Michael schreef:
2013-08-23
Joost, super bedankt weer! Het is inderdaad bijzonder om te ervaren hoe mijn lichaam zich met elke massage steeds dieper ontspant!

Nana schreef:
2013-08-20
Vandaag voor de tweede keer bij Joost geweest. Ik keek er al drie weken naar uit. Ik heb zes maanden met een hernia thuis gezeten. Op een gegeven moment kwam ik bij Joost terecht. Een dag later was mijn pijn dusdanig afgenomen dat ik weer het vertrouwen en hoop kreeg. Nu ben ik weer vier dagen aan het werk. Dit cadeau gun ik mezelf dan ook graag elke maand. Het is niet alleen heerlijk ontspannend, maar ook enorm verlichtend. Ik kijk dan ook nu weer uit naar September ;-)

Tim schreef:
2013-07-04
Ik ben beginnend sportmasseur en Joost heeft mij gister voor de tweede keer extra massage technieken aangeleerd. Joost legt goed en rustig uit en heeft oog voor details. Ik hoop dat ik ooit in de buurt mag komen van zijn massage kwaliteiten! Voor nu ga ik flink oefenen en tot 10 september! bedankt!

Jordi Repkes schreef:
2013-07-03
Ik las hieronder ergens de uitspraak: "Eens naar Joost altijd naar Joost". En na wat ik gister heb ervaren kan ik me haast niet voorstellen dat er iemand is die een massage van Joost heeft gekregen en er toch nog anders over denkt... :-) Gisteren was het dus zo ver.. mijn allereerste massage. Een beetje zenuwachtig vlak van te voren aangezien ik nog niet echt een idee had wat ik moest/kon verwachten. Maar vanaf het begin tot het eind heb ik ontzettend genoten. Ik heb van deze vakman een full body massage mogen ontvangen en het is ongelofelijk hoe ontspannen en rustig ik me na de massage voelde. Helemaal fit! De combinatie van prachtige muziek, een massage op maat creëerde een uiterst fijne sfeer waar ik nu een dag later nog van aan het genieten ben. Hartstikke bedankt Joost en... tot de volgende keer :-)

Pieter schreef:
2013-06-26
Goedemorgen Joost, Gisterenavond voor de 1e keer een geweldige special treatmanmassage mogen ontvangen van een vakman ! Ik ervaar nu nog de stroming door mijn lichaam en voel me vederlicht !Nogmaals bedankt voor deze ervaring ! Ik zie al weer uit naar je volgende massage ! Groetjes Pieter

Olaf schreef:
2013-04-20
Hele goede massage gehad en ook echt aan te raden voor intensieve sporters. Ik kon het resultaat na afloop voelen. Veel meer ontspannen en in rust. Nogmaals bedankt!

Jan-Herman Lamers schreef:
2013-04-19
Joost, vanmorgen , als collega een massage van je gekregen en ik zit nog na te genieten. Ik heb zelden zo'n fijne massage ontvangen. Technisch perfect maar met veel gevoel voor wat het lichaam nodig heeft BEDANKT!

Michael schreef:
2013-02-19
De massage vandaag was echt een cadeautje! Mooi ook om te ervaren hoe anders de massage nu was ten opzichte van de eerste keer, aangezien ik nu al veel meer kon ontspannen. Super! Bedankt ook voor het fijne gesprek. Alles bij elkaar weer een fijne stimulans en een zet in de goede richting!

Bob de Wilt schreef:
2013-01-16
'(en tot ziens?)', had ik al eerder op je gastenboek geplaatst. Zeer blij ben ik dat van dat vraagteken een uitroepteken heb kunnen maken! Wat vrijwel iedereen weet, is dat Joost ongelooflijk veel vaardigheid in het masseren heeft en hier ongelooflijk veel plezier aan ervaart. Maar wisten jullie ook dat hij dit ook ontzéttend goed weet over te brengen op andere mensen? Vandaag heb ik namelijk de eer (en dat is het echt) gehad om les te mogen hebben van Joost en hier super veel van te leren! Echt Joost, echt top

Heleen Eva van Baal schreef:
2013-01-12
Eens naar Joost, altijd naar Joost.... Een goede maand geleden voor het eerst geweest voor een ontspanningsmassage; er zo van genoten en profijt van gehad dat afgelopen donderdag na het oplopen van een acute rugblessure jij de eerste was aan wie ik dacht. Vandaag kon ik al bij je terecht. Een masseur in de buurt wil en ga ik niet zoeken: ik ben maar al te graag bereid om een goede drie kwartier te rijden om door jou gemasseerd te worden. Jouw deskundigheid, discreetheid en flexibiliteit vind je bij geen enkele andere masseur. Na de massage kon ik direct bewegingen maken die ik vanmiddag echt niet dacht voorlopig te kunnen maken. Joost, je bent geen arts en je kunt niet heksen, maar met jouw handen verricht je wat mij betreft magie. Voor iedereen die dit gastenboek leest omdat hij of zij in twijfel verkeert over een behandeling: doen. Niet twijfelen, maar gaan. Je zult jezelf dankbaar zijn.

Ingrid Tol schreef:
2013-01-08
Hoi Joost, kom net binnen en dacht even schrijven..ik liep net naar huis en het leek wel of ik vloog...alles zit gewoon los...en ik voel me superontspannen ondanks mijn whiplash, wat wil je ook, een masseur die je aan het slapen en aan het huilen krijgt daar kende ik er nog maar een van maar die woont 120 km verderop en jij woont bij me om de hoek, had ik maar eerder gedurfd....dus voor degene die dit leest en drempelvrees heeft...DOEN je komt als herboren terug. Tot gauw, Joost!

Antoon Vugts schreef:
2012-12-01
Heej Joost, vanochtend was weer helemaal super (handsfree massage). Je hebt een hoop stress bij me weggepoetst, zodat ik er weer tegen kan! Ook mijn spieren zijn weer helemaal fit nu! En ik ruik de hele dag al helemaal naar kaneel hihi. Toppie tot gauw weer dus!

René Vervaart schreef:
2012-11-29
Hey Joost, bedankt voor de massage die je me vandaag hebt gegeven, het was super. Ik voel me weer helemaal ontspannen en kan er weer een tijdje tegen! Dit is zeker voor herhaling vatbaar!

Martijn Tijssen schreef:
2012-11-26
Hey Joost, Bedankt voor de heerlijke massage, heeft die spieren goed gedaan. Overwinning nummer 1 van het seizoen als gevolg! Een aanrader voor de mensen. Groeten, Martijn

Paul en Elly schreef:
2012-11-11
We hebben beiden genoten van een heerlijke massage! We voelden ons daarna weer een ander mens. Bedankt Joost! Je bent deskundig en persoonlijk. Heel prettig!

Bob de Wilt schreef:
2012-11-02
Hey Joost! Echt super bedankt voor de massage, heeft me goed gedaan na al dat gesport! Morgen heb ik mijn testjesdag en het zal er om spannen voor mij; tis d'r op of dr onder. Iig weet ik wel dat het me erg goed heeft gedaan en me heeft verbeterd gedurende deze week. Bedankt! (en tot ziens?)

Michael schreef:
2012-11-02
Vorige week mijn eerste professionele massage gehad van Joost. Hij neemt echt de tijd voor je en stemt zich af op wat jij nodig hebt. Even tijd en aandacht voor je eigen lichaam, iets wat we in deze drukke tijden vaak vergeten. Een aanrader!

Ruth van Baal schreef:
2012-07-13
Gister een heerlijke massage gehad! Was dan ook zeker nodig voor mijn rug. Heel professioneel, evenals de praktijk. Zeer zeker een dikke aanrader. Hartstikke bedankt Joost!

Ad schreef:
2012-07-03
Vakantiestress? Niet als je, je vakantie begint met een massage bij Joost. Joost bedankt voor de massage vandaag, het was wederom top!

Vivian Bekx schreef:
2012-06-19
Na jaren lang last van mijn rug te hebben gehad kom ik nu iedere 2/3 weken bij Joost voor een heerlijke massage. Ontspannend, maar ook erg bevorderend voor m´n rug. Praktijk ziet er erg netjes uit, waardoor ik me meteen op mijn gemak voel! Zeker ´n aanrader!! Joost, bedankt zo ver en tot de volgende keer !

John schreef:
2012-05-11
Fantastisch! Wat een genot om weer te ervaren zo'n complete ontspanningmassage. Het gebruik van warme oliën en zorgvuldig uitgekozen muziek maken het een ware relax-beleving. De heerlijke gezichtmassage met frisse lentegeuren is een echte aanrader.

Marc van Baal schreef:
2012-04-15
Iedere 6 weken geniet ik van een ontspannende massage van Joost. De laatste keer iets extra's voor mijn verjaardag: een massage van het gezicht kwam erbij. Zoekend naar een omschrijving komt als eerste het woord "verruimend" in mij op. Meer ruimte in je hoofd geeft een vrij gevoel en is erg fijn in deze "volle" drukke tijd. SUPER !

Edwin Verhalle schreef:
2012-03-30
Deze week voor het eerst bij Joost geweest. Ik heb een heerlijke massage ondergaan van het gehele lichaam. Erg ontspannend en zeker de moeite waard!! De massagepraktijk ziet er tip top uit waardoor je je erg op je gemak voelt. Joost, mijn complimenten en nogmaals bedankt!!

Roy schreef:
2012-02-24
Gisteren weer heerlijk genoten van een volledige massage van Joost. Zeker een aanrader, mijn rugklachten zijn weg en ik ben weer helemaal stress vrij weg gegaan. De variatie van de technieken die Joost gebruikt maakt het een unieke ervaring, voor een ieder denk ik. Zeer zeker een aanrader!

Sylvia schreef:
2012-02-15
Hoi Joost,bedankt voor de heerlijke mixed massage. Het was een zeer goede ervaring die ik iedereen kan aanraden. Je voelt je op je gemak en gaat geheel uitgerust huiswaarts. Zeker voor herhaling vatbaar. Groet, Sylvia

Bram Dings schreef:
2012-02-09
Gisteren een hele speciale ervaring gehad. "Oorkaarsmassage". Vraag Joost een uitdaging aan te gaan en hij maakt er echt iets heel speciaals van. Normaal heb ik een stevige ontspanningsmassag..... en wat nu? alleen oorkaarsbehandeling? dan mis ik mijn massage. geen nood. Het resulteerde in een prachtige combinatie. even spannend dat wel met die vuurtjes "in" je oren. maar de ervaring was prachtig. zeker eens doen. Joost bedankt weer.

Nicole Crooijmans schreef:
2011-12-16
Hoi Joost, bedankt voor de fijne en profesionele samenwerking bij de SVB in Zaandaan afgelopen dinsdag.Ik ben blij met al de leuke en positieve reacties en hoop dat wij weer samen zo een prachtig project mogen begeleiden. Een lieve groet Nicole Crooijmans - Massagepraktijk Nicole in Grubbenvorst

Miguel schreef:
2011-12-14
Als onderdeel van onze teambuilddag hebben wij Joost gevraagd om onze medewerkers (36 man) een stoelmassage te geven. Dit is door onze mensen zeer goed bevallen. Zeer professioneel hebben Joost en Nicole onze mensen gedurende de dag een moment van ontspanning gegeven. Dank je wel. Groet, Miguel teamleider SVB Zaanstad

vincent schreef:
2011-11-14
Ik heb nu twee keer mogen genieten van een ontspannings massage bij joost. De laatste keer een hands-free massage gekregen en dat heeft me de dagen daarop lekker soepel laten voelen. Ik was verbaasd hoe snel de tijd eigenlijk kan gaan. Groetjes Vincent

Antoon schreef:
2011-10-30
Hi Joost, vorige week zaterdag lekker vroeg weer een hands free massage gehad. Was de hele dag weer helemaal in een gelukkige roes. Heb iedereen aan mijn huid laten ruiken en voelen die dag hahaha. Was weer helemaal toppie, kwam als herboren weer thuis! Tot volgende keer!

Ellen Meulendijks schreef:
2011-10-30
Hoi Joost, Het was prettig aangenaam door jou gemasseerd te worden. Mijn rug voelt nu best wel soepel aan. De intentie waar je mee masseert voelt goed aan. Het was leuk om te horen dat je er zelf ook plezier aan beleeft en steeds bezig bent om je kennis en vaardigheden nog verder te verkennen en verbreden. Bovenal was het leuk met je kennis te maken en weer een bijpraatmoment met Helga te hebben. Tot ziens en ook mijn groetjes aan Helga, Ellen

Willeke schreef:
2011-10-19
Ik ben in het voorjaar terecht gekomen bij Joost en heb heerlijke massages ervaren waardoor de spanningen in mijn rug en schouders elke keer weer verdwijnen. Een echte aanrader om te ontstressen en je hoofd helemaal leeg te maken!

Anton schreef:
2011-10-12
Afgelopen zomer kreeg ik, midden in de voorbereiding voor een halve marathon, last van mijn kuitspieren, die maar niet overgingen. Na enkele goede sessies bij Joost was ik precies op tijd weer hersteld, zodat ik afgelopen weekend mijn pr flink scherper heb gezet! Bedankt Joost!

Peter schreef:
2011-10-05
Vertrouwen in elkaar krijgen en hebben, een klik met elkaar hebben en dan ook nog na een sessie van Joost als herboren voelen. Door veel intensief werken en sporten heb ik het tijdens zo'n sessie hard te halen.De rust , de ruimte en het"leeg" gevoel waarmee ik naar huis ga kijk ik des te meer weer naar en volgende keer.Top!

Bas van Loon schreef:
2011-08-25
Na een massage van Joost ben ik herboren! Na een hoffelijk ontvangst, weet Joost je lichaam weer op de juiste manier in balans te brengen. Met name ook de dagen erna heb je hier erg veel plezier van zowel persoonlijk/prive als zakelijk!

Corrie schreef:
2011-07-10
Joost, bedankt voor je heerlijke massage. Het was ontspannend en de manier waarop je het deed, heel rustgevend. Dit wou ik even op je website zetten. Groetjes, Corrie

Alwin schreef:
2011-06-24
Hey Joost, Wil je hierbij nogmaals bedanken voor de fijne massage. Tot de volgende keer maar weer... Namasté Alwin.

Adri schreef:
2011-06-19
Ik ben op zoek gegaan naar een masseur vanwege mijn spierreuma. Bij Joost heb ik helemaal gevonden,wat ik in gedachten had. Elke massage ervaar ik als een warme,aandachtige,liefdevolle aanraking.Voorheen gaf ik mezelf echt niet zomaar over maar ik voel me op mijn gemak bij hem en vertrouw op zijn intentie en vakkennis.Ik geniet ervan,elke keer. Met mij gaat het intussen stukken beter. Dankjewel Joost!

Lisette schreef:
2011-05-25
Hé Joost! Net terug van een heerlijke massage die van mij nog langer had mogen duren, haha. Maar ja, ik kan moeilijk de hele dag blijven liggen... Ik voel me weer helemaal mens!! Tot de volgende keer maar weer!!

Roy schreef:
2011-05-16
Ik heb een aantal massages gehad maar deze kan je toch in één woord omschrijven; uniek. Kortom een geweldige massage!

Bram schreef:
2011-05-13
Joost, ik ben gisteravond weer bij je geweest. ik heb door de jaren veel verschillende masseurs bezoch. Ik heb een super succes bij jou manier van aanpak. je steld me op mijn gemak en ik kan me volledig overgeven. Ook fijn dat er een persoonlijk moment voor of na de massage is. Zo kun je iemand, jij mij maar ook andersom, echt goed leren kennen en kan het vertrouwen wederzijds worden. Joost het was weer zeer speciaal. bedankt en tot volgende week. ik kijk er al naar uit. Groeten Bram.

Jeroen schreef:
2011-04-11
Joost is een hele vriendelijke, enthousiaste man, waarbij je je direct op je gemak voelt. Hij neemt echt de tijd voor je. Zijn praktijk heeft een heel rustgevende, profesionele uitstraling. Hij is erg goed in zijn vak (ook niet geheel onbelangrijk)en blijft zich ontwikkelen met nieuwe technieken. Kortom een echte aanrader. Voor degenen die twijfelen om voor het eerst een massage te nemen, gewoon DOEN ! Je zult er absoluut geen spijt van krijgen.

Henk schreef:
2011-01-20
Voor de eerste keer een free hands massage gehad; super! Heel anders dan een 'normale' massage. Je hebt het gevoel dat elke vezel in je lichaam geraakt wordt. Echt een aanrader!

Antoon Vugts schreef:
2011-01-17
Ik kende al je ontspanningsmassage en je sportmassage, Joost. Die zijn allebei "TOP"! Maar vorige week voor t eerst je nieuwe free hands massage gehad : whoow, dat is echt kicken! Is nog intensiever dan de krachtigste sportmassage, na afloop voelde ik me helemaal fit, fris en herboren. kan er weer even tegenaan. Tot de volgende keer!

wim schreef:
2010-09-30
Beste Joost, Jouw manier van aanraken een vergeten taal is een bijzonder gebeuren.Ben langzaam tot rust gekomen na een lange moeilijke en stress volle periode.7 oktober mag ik weer komen genieten en te voelen hoe fijn een massage kan zijn.Beste Joost je bent in de massage wereld een TOPPER.

Peter schreef:
2010-08-09
Niets is zo lekker als een stevige en toch ontspannende massage om de dag mee te beginnen. Je wordt je weer bewust van je lichaam. Een aanrader !

Rob schreef:
2010-07-12
Op aanraden van een vriend ben ik vorige week voor het eerst bij Joost geweest voor een massage, hij had niets te veel gezegd! Ik heb genoten van een stevige en toch ontspannende massage van vijf kwartier. Bedankt Joost en tot snel!!

Theo schreef:
2010-07-12
Ben afglopen week weer een keer bij Joost geweest. Het was weer heerlijk ontspannend. Als je even heerlijk een moment voor jezelf wilt hebben van ontspanning en rust is een massage van Joost echt aan te raden. Joost weer bedankt voor de heerlijke massage en tot gauw.

Saskia schreef:
2010-06-27
Ik heb al diverse ervaringen met massages maar een massage van Joost is de beste tot nu toe! Je voelt dat Joost echt contact met je spieren maakt en niet zomaar het massageprogramma afwerkt. Ik heb een vervelende scoliose maar twee massages van Joost hebben al verlichting gegeven, met name ook in de nekpartij. Het is dat ik ga verhuizen naar een ver land maar anders lag ik hier iedere week op de massagebank! Ik kan Joost van harte aanbevelen, de betrokkenheid bij zijn client voel je.

Nuri schreef:
2010-06-09
Hoi Joost, Hartelijk dank voor een heerlijke massage. Ik zal zeker terug komen want je massage was echt de moeite waard voor een lange reis vanauit Haarlem. jij bent echt een geweldige man en masseur. Tot binnenkort.

Fred schreef:
2010-03-02
Voor een goede massage is dit het juiste adres! Joost neemt de tijd en geeft een goede professionele behandeling. Na de massage ben je een heel ander mens en kan je er weer tegen aan. Wilt u geen afgeraffelde massage wat veel voorkomt maar echt rust vinden, ga dan naar dit adres! Top!! Thanks Joost

Lucas schreef:
2010-01-01
Hoi Joost! Ik vond de massage woensdag heel goed. ik werd er helemaal rustig van! DUS VOOR IEDEREEN DIE DIT LEEST EN OPZOEK IS NAAR EEN GOEDE MASSEUR... ZOEK NIET VERDER! DIT IS DE MAN WAAR U NAAR ZOEKT! Groetjes Lucas.

Ellen schreef:
2009-12-12
Dag Joost, Onlangs heb je een behandeling d.m.v. de Dorntherapie toegepast. Hieruit bleek een beenlengteverchil van 1 centimeter. Aansluitend de Breusmasage. Ee prettige en ontspannende behandeling. Ik voelde direct na de behandeling dat ik anders stond en liep en heb een paar weken minder pijn gehad. Trouw elke dag mijn oefeningen gedaan. Maar zoals je al had gezegd kan het zijn dat er meer behandelingen nodig zijn. Het wordt nu weer tijd voor een volgende behandeling. Ik heb er veel aan gehad en kijk uit naar de volgende keer. Je praktijk straalt een ontspannende en rustgevende sfeer uit. De behandeling is een aanrader voor iedereen met rugklachten. Dank je wel e tot de volgende keer. Hartelijke groet uit Hoorn. Ellen

Koen schreef:
2009-12-03
Net weer een heerlijke massage gehad en voel me weer herboren. Echt een aanrader om even weg te dromen en te genieten van een massage.

yony schreef:
2009-02-14
Een ware aanrader!

Roger schreef:
2009-01-24

Hallo Joost,

Ik heb vrijdag mijn eerste massage van je gehad. En wat je me vertelde klopt: De volgende dag merk je direct dat er minder "spanning / stres" in je lichaam zit.

Je praktijk ruimte ziet er zeer professioneel uit en het is zeker voor herhaling vatbaar.

 Tot de volgende keer.

Groetjes Roger

Yvonne schreef:
2008-12-20
Afgelopen zaterdag genoten van een heerlijke massage,een combinatie van een ontspannings- en sportmassage.  Deze week kon ik er weer fris tegenaan. Een aanrader voor iedereen.

Gert-Jan Langen schreef:
2008-09-22

Het werd tijd maar nu eindelijk mijn bevindingen.

 

Al meerdere malen heb je me nu behandeld. We zijn begonnen tijdens jouw opleiding. in die tijd ben ik menig maal proefkonijn geweest en wat was dat toch een straf. Het zal je maar gebeuren. jaren lang gewerkt aan een goede gestreste rug en dan in 80 minuten zorgt joost er weer voor dat alle stres is verdwenen. Leuk hoor.

 

Joost al die keren dat je mij behandeld hebt waren meer dan heerlijk. ondanks mijn verkrampte schouders en rug, weet je deze toch elke keer weer los te halen en mij uiteindelijk weer gerust naar huis te laten gaan. Dit krijg ik zelf nog steeds niet voor elkaar.

 

ik hoop dan ook dat je binnenkort weer een vervolg opleiding gaat doen, waarbij ik dan weer je proefkonijn mag zijn.

 

Petje af en ik zie alweer uit naar de volgende keer.

 

Groetjes uit St.Hubert

Fränk & Ineke schreef:
2008-08-31

Hoi masseur Joost,

Nou hier dan eindelijk een reactie naar aanleiding van onze massage behandelingen door jouw op 23 en 24 augustus 08. Wij behoren tot de groep mensen die uit ervaring kan spreken, aangezien wij al jaren  trouwe massageklanten zijn. Wij kennen en herkennen zo langzamerhand de kneepjes van het vak. Elke masseur heb zo zijn eigen werkwijze en daar zit ook het grote verschil. De massagebehandeling van jou heb ons goed gedaan. De behandeling welke wij hebben gekregen ( combi ontspanning en sportmassage) hebben wij als zeer prettig ervaren, waarbij wij willen vermelden dat de massagetafel zeer comfortabel ligt. Al met al rede genoeg voor een vervolg wanneer dit eens nodig mocht zijn. Het is jammer dat we niet dichterbij wonen hebben we al herhaaldelijk gezegd.

Heel veel succes en groetjes van ons uit Medemblik (NH)

 

desiree schreef:
2008-08-01

hallo Joost,

Ik was al eerder geweest bij jouw voor mijn voorbereiding en nazorg van de marathon van Rotterdam. Voor mijn volgende project de Matterhorn Marathon in Zermatt Zwitserland op 5 juli 2008 heb ik je natuurlijk weer opgezocht. 42 km en 1900 meter omhoog vergt een boel ban je lijf. Jij hebt een schema binnen mijn renschema gemaakt voor sportmassages en die hebben zeer duidelijk een verbetering gebracht in mijn conditie. Na de eerste massage merkte ik duidelijk verschil en de laatste sportmassage 5 dagen voor marathon voelde ik mij er ook echt helemaal klaar voor!! En hoera ik heb hem uitgelopen in 6.27.55. 20 minuten sneller als dat ik gedacht had!!! Ik wil je hartstikke bedanken voor je bijdrage en voor mijn volgende project zoek ik je zeker weer op.

Heel veel groetjes van Desiree

Tineke schreef:
2008-07-05

Joost, ik vind je website heel mooi en informatief geworden! Je hebt mij behandeld voor lies en spierklachten, die door intensieve danstraining waren ontstaan. Mijn klachten zijn geheel verdwenen en ik heb geen reacties na trainingen meer ondervonden. Je bent een goede buur, vriend en masseur! Veel succes met je verdere opbouw van je praktijk.

Koen schreef:
2008-07-04

Hoi

Ik kom al een paar keer bij Joost. Hij geeft door zijn massage, het lijf van mij, een heerlijk ontspannen en energiek gevoel. Hij legt de spieren letterlijk weer terug op zijn plaats. De tips die hij naar afloop geeft kan ik erg goed gebruiken in mijn dagelijks werk. Ik zal aan iedereen die een masseur zoekt Joost advieseren. Hij is qua prijs en kwaliteit goed in verhouding. Tot de volgende keer Joost

Annet schreef:
2008-06-25
Ik was op zoek naar een masseur en ben zo via de internet stie bij Joost terecht gekomen. Omdat ik erg veel sport, vooral trainingen voor marathon heb ik veel baat bij een goede sportmassage. Ik was erg benieuwd of Joost deze kon bieden, maar al mijn verwachtingen zijn uitgekomen. Ik heb erg veel baat bij nu inmiddels regelmatige massage.Ik kan Joost zeker aanbevelen, zowel voor sport als voor ontspanningsmassage. En inmiddels heb ik binnen mijn kennissenkring al meerdere mensen enthousiast gemaakt voor een massage bij Joost.

Aad en Leni schreef:
2008-06-23

Hoy Joost

We hebben je uitstekende site gezien en het kan haast niet anders ,dan dat dit tot vele klanten zal leiden en we wensen je dan ook veel sucses hiermee en ook ik(Papa) zal jouw kunnen zeker eens uittesten. Groetjes van Pa/Ma

 

Miranda en Ronald schreef:
2008-06-23

Een hele mooie site, informatief en uitnodigend.
Succes met je roeping en we zien  je ( jullie ) snel.

 

Fränk & Ineke schreef:
2008-06-22

Hoi Joost,

Willen even reageren op je nieuwe site. Ziet er erg goed uit werkt snel en is overzichtelijk complimenten  van ons. We komen je graag een keer uitproberen zodat wij ook kunnen roemen over jouw vakmansschap ;-)) alhoewel wij daar zeker niet aan twijfelen. Veel succes met de vernieuwde praktijk.

Groetjes van Fränk & Ineke

 

 

 

John schreef:
2008-06-21

Hoi Joost,

Je bent in staat te zorgen voor totale ontspanning. De rust en sfeer waarin je dat doet geeft een vertrouwd gevoel. Ik kom weer helemaal tot mezelf.

Tot een volgende keer,

Groeten, John

René schreef:
2008-06-17

Hoi Joost,

De ontspanningsmassage die je geeft helpt echt om los te komen van de dagelijkse stress en spanning. Ik voelde me weer als herboren! Ga vooral zo door.

Groeten

René 

fred schreef:
2008-06-16
heerlijke massage. je neemt er de tijd voor en kijkt niet op de klok. prijs zeer schappelijk voor een goede massage. echt super.

Mike schreef:
2008-06-15

Hai Joost, dit is het dan, het ultieme moment na al de jaren van theorie en oefening. Je eigen praktijk!

Inmiddels ken ik je lang en goed genoeg m'n vriend om te weten dat je voor kwaliteit gaat. Ik kan deze praktijk dan ook met een gerust hart iedereen aanbevelen.

Groeten Mike