Nieuw: Duomassage (Partnermassage)140 minuten (4-handen)

Nieuw: Duomassage (Partnermassage)140 minuten (4-handen)

Ik krijg regelmatig de vraag naar duomassages. Mensen die samen tegelijk een massage willen. Ik heb daar in mijn praktijk echter geen mogelijkheid voor omdat ik alleen werk. Ik bied wel een een duomassage aan, waarin ik samen met een van de partners de ene partner masseer, en daarna samen met de andere partner degene die zojuist met mij gemasseerd heeft. Een unieke, leuke, leerzame én ontspannende ervaring. Je krijgt gewoon een vierhandenmassage voor één prijs!

Vooraf nemen we een klein beetje theorie door en het verloop van de massage. (wat en hoe gaan we het doen) Ik leg vooraf en tijdens de massage de technieken en de grepen uit en ik praat / loods  je a.h.w. door de behandeling heen.  We werken synchroon.

Deze partnermassage van het hele lichaam duurt ongeveer 60 minuten, waarna er een kleine pauze is met gelegenheid om wat te drinken, je om te kleden, een handdoekwissel en een evt toiletbezoek. Ook kunnen jullie je ervaringen met elkaar delen.

Hierna is de andere partner aan de beurt. Die mag dan samen met mij gaan doen, wat hij / zij  zojuist heeft ervaren. Ik krijg daar hele mooie reacties op. Dit is een uitje voor allebei! Dit gun  je elkaar! Wat mij betreft zijn alle combinaties (m/m, m/v en v/v) mogelijk. Evt wensen en/of beperkingen kunnen van tevoren overlegd worden. Alles geschiedt met respect en vertrouwen! In overleg uit te breiden in technieken en/of tijd. Deze massage heeft een ontspannend karakter. Leuk en waardevol om deze behandeling via een cadeaubon eens aan elkaar te geven. Draag bij voorkeur comfortabel zittende (sport) kleding die gemakkelijk aan en uit kan en waar je je vrij in kunt bewegen.