Nieuw: Oorkaarsenbehandeling

Nieuw: Oorkaarsenbehandeling

Deze therapie is al eeuwenlang bij de Indianen bekend, en helpt uitstekend tegen hoofdpijn, voorhoofdsholte-, bijholte- en oorontstekingen, griep, regelmatige verkoudheden en geeft een beter reukvermogen. Soms zijn meerdere behandelingen nodig. Oorkaarsentherapie is reinigend, zorgt voor een betere neusademhaling en is heerlijk ontspannend! Ook bij mensen met ADHD en dyslexie worden goede resultaten gemeld.

De Hopi-Oorkaarsen zijn gemaakt van katoen in bijenwas gedrenkt, met de toevoeging van kruiden als Johanniskruid en Salie. (reinigend en ontspannend)

Deze behandeling begint met een massage van de oren. Net als de voeten en handen vormen de oren een spiegel van uw lichaam. Ik pas dan ook een z.g. oorreflexmassage toe. Uw oren beginnen hierdoor letterlijk te gloeien! Daarna worden de kaarsen van katoen aangestoken en in de gehoorgang gezet. De kaarsen branden in circa 10 minuten op. Na het uitblazen van de kaarsen worden deze opengemaakt om het "afval" uit uw oren te laten zien. Afsluitend een heerlijke gezichtsmassage. Deze behandeling duurt ong 45 minuten en kost E55,00.

Contra-indicaties: koorts, geperforeerd trommelvlies en een oorontsteking op het moment van behandeling. (niet geschikt voor epilepsiepatiënten)